Política de Privacitat

Protecció de dades personals

A través de la pàgina web de Girona Bike Tracks, no es recull cap dada personal sense el previ consentiment del usuari, ni es cedeixen a tercers.

 

Formulari de contacte

El Formulari de contacte del lloc web, està dissenyat com a bústia d’atenció al client i té com a objecte, de conformitat amb lo dispost en Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals, del Butlletí Oficial Principat d’Andorra (BOPA), poder donar informació a les persones en relació a les
preguntes en referència a les activitats i serveis que oferim.

Les dades personals facilitades pel formulari, queden registrades en el fitxer de Girona Bike Tracks, amb la finalitat de poder contestar a les preguntes rebudes.

 

Drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació

S’informa de que es poden exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació via correu electrònic a info@gironabiketracks.com

 

Recollida de dades estadístiques

Aquesta pàgina web, no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants. Únicament, amb la finalitat d’oferir-l’hi el millor servei, i amb objecte de facilitar el seu ús, s’analitzen dades estadístiques. En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’anàlisis web proporcionat per Google Inc.

Aquesta Política de Privacitat, només és d’aplicació pel lloc web de Girona Bike Tracks, i no es garanteix a través d’enllaços amb aquest lloc web, ni als enllaços des d’aquest lloc web a altres webs.

 

Scroll to top