BTT

Ruta BTT - (4 ETAPEs)

La ruta per etapes a Girona amb BTT. 4 etapes amb un total de 240 km de recorregut amb un desnivell acumulat de 6.000m. Descobriràs el massís de les Gavarres i la Costa Brava, la pròpia ciutat de Girona, la vall del Llémena, Rocacorba , etc, d’una forma única. Recorregut amb tot tipus de terreny, faran que cada etapa sigui BTT en estat pur! Cadascuna de les etapes es pot personalitzar amb més o menys distància i desnivell.

Etapa 1  (55 Km / +1.300m)

Cassà de la Selva – Platja d’Aro (55 Km / +1.300m) El Massís de les Gavarres amb els seus camins i corriols ,serà el protagonista durant la 1a jornada, amb la visita al Puig d’Arques, on gaudirem d’unes vistes brutals sobre la Costa Brava i l’Empordà, amb els Pirineus i el mar Mediterrani de fons.

Etapa 2  (65km / +1.600m)

Platja d’Aro – Girona (65km / +1.600m). Des del cor de la Costa Brava, ens disposem a descobrir la zona del Baix Empordà, retornant a la comarca del Gironès, passant pel punt més mític del ciclisme local, Els Àngels.

Etapa 3  (58km / +1.950m)

Girona – Amer (58km / +1.950m). Rocacorba, la muntanya protagonista de l’etapa que atrau tots els ciclistes de la zona, a cavall de les comarques del Gironès, el Pla de l’Estany i la Garrotxa, ens farà gaudir de la bellesa de la zona de la vall del Llémena, amb un laberint de corriols del que no voldrem sortir-ne!

Etapa 4 (62km / +1.150m)

Amer – Cassà de la Selva (62km / +1.150m): Una última etapa on pedalem per la comarca de la Selva en un inici, seguint el curs del riu Ter, però, sense deixar de resseguir els millors corriols i pistes de la zona, que posaran la cirereta al pastís a 4 dies d’autèntic BTT.

Ruta BTT - (3 ETAPES)

La ruta per etapes amb BTT a Girona en 3 dies i 185km de recorregut amb un desnivell de 4.200m. Una ruta pensada per als qui no disposen de suficients dies per fer la versió més llarga. Tot i així, no deixen de ser 3 dies de pur BTT! Cadascuna de les etapes es pot personalitzar amb més o menys distància i desnivell.

Etapa 1 (55 km/ +1.300m)

Cassà de la Selva – Platja d’Aro (55Km / +1.300m) El Massís de les Gavarres amb els seus camins i corriols ,serà el protagonista durant la 1a jornada, amb la visita al Puig d’Arques, on gaudirem d’unes vistes brutals sobre tota la costa Brava, i els Pirineus al fons.

Etapa 2 (65km/ + 1.600m)

Platja d’Aro – Girona (65km / +1.600m). Des del cor de la Costa Brava, ens disposem a descobrir la zona del Baix Empordà, arribant a la ciutat de Girona, per un dels llocs més mítics del ciclisme local, Els Àngels i la Vall de Sant Daniel.

Etapa 3 (65km / +1.300 m)

Girona – Cassà de la Selva (65km / +1.300 m) Rocacorba, la muntanya que atrau tots els ciclistes de la zona, a cavall de les comarques del Gironès, el Pla de l’Estany i la Garrotxa, serà la protagonista de l’etapa. Gaudirem d’un laberint de corriols que no voldrem que s’acabi, i així serà fins l’últim sospir de l’etapa.

Ruta BTT - (2 ETAPES)

La ruta per etapes amb BTT a Girona en 2 dies. Dos rutes circulars, pensades per qui només disposen de dos dies, però els volen gaudir de manera intensa amb la BTT. En aquesta versió de dos dies, es pot escollir entre la ruta de les Gavarres – Costa Brava, amb un total de 120km de recorregut amb un desnivell de 2.800m o bé la ruta de Rocacorba – Llémena, amb un total de 115km de recorregut amb un desnivell de 3.100m.

Etapa 1 (opció Gavarres) (55km / +1.200 m)

Girona – Platja d’Aro (55 Km / +1.200m) El Massís de les Gavarres amb els seus camins i corriols ,serà el protagonista durant la 1a jornada, amb la visita al Puig d’Arques, on gaudirem d’unes vistes brutals sobre tota la costa Brava, i els Pirineus al fons.

Etapa 2 (opció Gavarres) (65km / +1.600 m)

Platja d’Aro – Girona (65km / +1.600m). Des del cor de la Costa Brava, ens disposem a descobrir la zona del Baix Empordà, amb nuclis com Fonteta o Madremanya per anar retornant a la comarca del Gironès, per un dels llocs més mítics del ciclisme local, Els Àngels i la vall de Sant Daniel.

Etapa 1 (opció Rocacorba) (59km / +1.950 m)

Girona – Amer (59km / +1.950m) Rocacorba, la muntanya protagonista de l’etapa, a cavall de les comarques del Gironès, el Pla de l’Estany i la Garrotxa, ens farà gaudir de la bellesa de la zona de la vall del Llémena, amb un laberint de corriols del que no voldrem sortir.

Etapa 2 (opció Rocacorba) (55km / +1.150 m)

Amer – Girona (55km / +1.150m) Etapa en la qual iniciem pedalant per la comarca de la Selva, on anem retornant cap a Girona seguint el curs del riu Ter, però, sense deixar de resseguir els millors corriols i pistes de la zona, que de ben segur satisfaran les expectatives de cada ciclista.

100% PERSONALITZABLE

Si no disposes de 2, 3 o 4 dies, o en disposes de més, ens adaptem i personalitzem la teva ruta/estada; t’oferim més tracks / etapes per recórrer (XC, Enduro o DH), o altres activitats. Vens amb família? Us proposem una sèrie d’activitats turístiques alternatives/complementàries per gaudir-ho junts durant cada una de les etapes.

Scroll to top