Gravel

Ruta GRAVEL - L (3 etapes)

Gravel la modalitat de moda del ciclisme també té cabuda, i de quina manera, a les comarques gironines. Infinits km de pistes tranquil·les i via verda per recórrer les Gavarres, els arrossars de Pals, el Massís del Montgrí, amb les illes Medes de fons, els Aiguamolls de l’Empordà, l’Estany de Banyoles i evidentment els racons del Barri Vell de la mateixa Girona, faran d’aquesta, una ruta excepcional de 290km amb 2.500m de desnivell, per descobrir el territori, amb la tranquil·litat del Gravel. Òbviament, es pot realitzar amb una BTT, per qui no vol complicacions tècniques de les rutes 100% BTT i ciclar en “mode passeig”.

Etapa 1: Girona – Platja d’Aro (70 Km / +950m)

Des de Girona, ens dirigim fins a la Costa Brava passant per camins i trams de via verda sense cap mena de dificultat tècnica, buscant pistes tranquil·les amb les millors vistes de la zona.

Etapa 2: Platja d’Aro – Castelló Empúries (118Km / +800m)

Recorrem de sud a nord la major part de la Costa Brava, en molt casos arran de mar, travessant els arrossars del famós arròs de Pals i l’abundant fauna dels Aiguamolls de l’Empordà. I és que la zona de l’Empordà és reconeguda arreu!

Etapa 3: Castelló Empúries – Girona (100Km / +950 m)

Des de l’Alt Empordà, anem retrocedint, terra endins, fins a Girona, gaudint d’indrets com l’Estany de Banyoles i com en tota la ruta, dels millors camins per la pràctica del Gravel.

Ruta GRAVEL - S (2 ETAPES)

Gravel la modalitat de moda al món del ciclisme també té cabuda, i de quina manera, a les comarques gironines. Infinits km de pistes tranquil·les per recórrer les Gavarres, l’Empordanet més profund, el riu Ter , i evidentment els racons del Barri Vell de la mateixa Girona, faran d’aquesta, una ruta excepcional de cap de setmana ,amb 165km i 1.500m de desnivell, per descobrir el territori, amb la tranquil·litat i calma del Gravel. Òbviament, el recorregut es pot realitzar amb una BTT, per qui no vol complicacions tècniques i desnivells de la BTT i pedalar en “mode passeig”. Les etapes són adaptables 100% en funció del desnivell i dels quilometres que el ciclista estigui disposat a pedalar.

Etapa 1: Girona - Platja d’Aro (74 Km / +1.100m)

Des de Girona, ens dirigim fins a la Costa Brava passant per camins sense cap tipus de dificultat tècnica, buscant sempre la tranquil·litat que ens aporten les pistes poc transitades ,amb les millors vistes de la zona.

Etapa 2: Platja d’Aro - Girona (90Km / +500m)

Recorrem de tornada cap a Girona, la zona del Baix Empordà, resseguint el curs del riu Ter, passant per poblacions com Fonteta, on podem degustar els seus reconeguts “recuits de drap”. Arribats a Girona, podem fer un bon “brunch” a algun dels múltiples locals ciclistes especialitzats…

100% PERSONALITZABLE

Si no disposes de 2 o 3 dies, o en disposes de més, ens adaptem i personalitzem la teva ruta/estada; t’oferim més tracks / etapes per recórrer (XC, Enduro o DH), o altres activitats. Vens amb família? Us proposem una sèrie d’activitats turístiques alternatives/complementàries per gaudir-ho junts durant cada una de les etapes.

Scroll to top