About us

About GBT

Des de ben petits, ja érem inquiets i ens agradava descobrir camins, al inici pels voltants de casa nostra, i cada cop una mica més lluny…Sant Miquel, Els Àngels, Sant Grau, Rocacorba, etc… primer amb BTT i amb els anys també amb carretera. Amb el pas del temps, s’han refet carreteres i creats nous camins, alhora que Girona s’ha centrat en aquest sector de les dos rodes; d’aquí la nostra inquietud per poder oferir “les nostres rutes” a qualsevol ciclista que vulgui descobrir la zona i disfrutar de la bicicleta.

logo

 

D’aquí doncs, sorgeix Girona Bike Tracks, un petit homenatge als nostres inicis ciclistes d’infància i joventut, amb el propòsit de fer gaudir als aficionats a la bicicleta de tot allò que està a les nostres mans per conèixer Girona i la seva regió més propera, des de la Costa Brava fins als Pirineus.

Coneixem i ens apassiona el territori que volem donar a conèixer, i sobretot ens apassiona la bicicleta. Ciclistes locals al servei dels ciclistes.

Disposem més de 1.000 km per oferir-te, ja sigui amb les rutes de BTT, ROAD o Gravel. Els millors camins i corriols i les millors carreteres secundàries i tranquil·les. Rutes circulars que eviten la repetició de km durant el recorregut.

Som flexibles, ens adaptem a les necessitats de cada ciclista, personalitzem les nostres rutes i busquem alternatives, amb més o menys dificultat.

Disponibles 365/365; cada ciclista escull les dates que millor s’adaptin a seu calendari, i ens ocupem de la resta (allotjament, logística, etc).

Recepció i seguiment dels ciclistes durant els dies de ruta, donant l’assistència requerida en tot moment.

Combinació perfecta, del mar, la muntanya i la ciutat de Girona, amb una immersió a la seva gastronomia, història, cultura i natura reconeguda arreu.

Girona i la seva regió, gaudeix d’un clima excepcional per la pràctica del ciclisme, durant pràcticament tot l’any. Cada època de l’any té el seu encant!

Regió mundialment reconeguda per ciclistes amateurs, turistes en general, fires i curses internacionals del sector, ciclistes i equips professionals, que avalen les nostres propostes.

Scroll to top